Turkish Dutch Trade Consulting

Turkije is een van de snelst groeiende economieën ter wereld. Er wordt gebouwd, gemoderniseerd en gespendeerd. Turkije biedt een veelvoud aan mogelijkheden voor Nederlandse ondernemingen. De belangstelling voor Turkije neemt dan ook fors toe, zo ook bij Nederlandse ondernemers. De vooruitzichten voor de toekomst zijn veelbelovend. Het is dan ook logisch dat u wilt uitbreiden naar Turkije. 

TDTC biedt u de juiste hulp bij het zakendoen in Turkije. Wij zijn Nederlanders met een Turkse achtergrond en zijn fysiek gevestigd en aanspreekbaar in beide landen. We werken samen met diverse partners en overheidsinstanties in Turkije. Wij zijn bekend met de bedrijfscultuur en -structuur in zowel Nederland als Turkije. Tevens zijn we beide talen machtig. Ook hebben we veel ervaring met het begeleiden van Nederlandse ondernemers naar de Turkse markt.

Wij bieden u maatwerk bij de opstart van uw (dochter)onderneming in Turkije óf de expansie van uw onderneming naar Turkije en bieden u zo nodig een boekhouder. Wij beschikken over de juiste kennis en expertise als het aankomt op bedrijfsexpansie voor Nederlandse (of Europese) ondernemingen naar Turkije. Zo kunnen we u voorzien van de juiste begeleiding in uw stap naar Turkije. 

We geven invulling aan een zeer breed en gevarieerd pakket aan diensten, met als uitgangspunt: het overnemen van uw administratieve, financiële en juridische lasten en risico’s. Voor laatstgenoemde hebben wij een Turks handelsrechtadvocaat, fiscalisten en boekhouders in huis. Wij onderscheiden ons door onze pragmatische aanpak en ondersteuning op het hoogste niveau. Zo kunt u zich bezighouden met hetgeen wat u het liefst doet: ondernemen.