Onze partners

Stichting Kamer van Koophandel Nederland & TUrkije

De “Stichting Kamer van Koophandel Nederland & Turkije” is opgericht met als doel om de internationale handel tussen Turkije en Nederland te stimuleren als een non-profit organisatie. Nederland en Turkije hebben inmiddels 400 jaar diplomatieke betrekkingen met elkaar. Mede daardoor zijn Nederlandse bedrijven één van de grootste groep investeerders in Turkije. Verder biedt Turkije enorm veel mogelijkheden voor Nederlandse ondernemers aangezien de Turkse economie een van de snelst groeiende is in de wereld. Helaas zijn heel veel Nederlandse bedrijven hier nog niet van op de hoogte of vinden zij de stap te groot om te investeren in Turkije. Hier speelt onze KvK een rol. In samenwerking met (kennis) partners worden er marktconforme diensten aangeboden, na te zijn doorverwezen door ons. Wij willen de brug vormen tussen Nederland en Turkije. Onze organisatie is opgericht om een groot netwerk te vormen die uit een groep met belangen in de handel tussen Nederland en Turkije bestaat. Verder dient het als informatieplatform voor iedereen die interesse heeft om te investeren in Turkije. Wij hebben de expertise in huis om u te helpen om de grote stap te maken.

Dutch Turkish Trade & Investment Center

DTTIC voorziet u van de juiste begeleiding in uw stap naar Turkije. DTTIC is gevestigd in Nederland en Turkije en beschikt over een groot netwerk in beide landen. Tevens is er ruime en diepgaande kennis aanwezig op het gebied van authentieke Nederlandse en Turkse food en non-food producten. Heeft u vragen over de Turkse wet- en regelgeving? DTTIC beschikt over een Turkse advocaat die u helpt met uw juridische vraagstukken op het gebied van ondernemingsrecht. Waar andere handelspartners hun diensten beperken, gaat DTTIC verder. DTTIC is uw full-service handelspartner.

Renvoi Law Services

Renvoi Law Firm is een full-service advocatenkantoor gevestigd in Nederland. Het hoofdprincipe van Renvoi Law Firm is om vanuit creatief oogpunt de meest geschikte oplossing te vinden voor juridische problemen van de klant. Met een ervaren en dynamisch team richt Renvoi Law Firm zich op maatwerkoplossingen en effectieve dienstverlening. Met kantoren in Istanbul is ons bedrijf goed gepositioneerd om te voldoen aan de uiteenlopende eisen van wereldwijde zakelijke klanten.

Turk Hukuku

Turkh Hukuku is voor Turkse burgers die in Europa wonen. Turk Hukuku biedt u juridisch advies betreffende volgende onderwerlpen: vastgoed, belastingen, sociale zekerheid en andere juridische kwesties.